söndag 15 november 2009

Succubus Nights (bok 2) - Richelle Mead

Succubus Nights är den andra boken i serien om Georgina Kincaid, skriven av Richelle Mead. (Boken heter av någon anledning Succubus on Top i USA). Fler böcker i serien hittar du här.

Georgina har börjat dejta sin favoritförfattare Seth Mortensen. Han känner till att hon är en succubus och vad hon måste göra för att överleva och accepterar henne som hon är. Han är den perfekta mannen för henne och hos honom kan hon få det hon längtar efter mest av allt - kärlek. Problemet är bara att dom inte kan vara intima med varandra. Det räcker med en innerlig och het kyss för att det ska få ödesdigra konsekvenser för honom. Båda upplever detta väldigt frustrerande, men försöker ändå att acceptera läget och nöja sig med att njuta av varandras sällskap på andra plan. Vilket går sådär...

Men förutom sina relationsproblem får Georgina också en del annat att fundera kring. En av hennes arbetskamrater, Doug, börjar bete sig underligt och hon börjar misstänka att det pågår något skumt.

En god vän till henne, charmige Bastien (som förövrigt är en incubus) kommer och hälsar på. Bastien har sluga planer att sätta dit en ultra konservativ känd radiopratare som har gjort ett antal dumma uttalanden och han vill ha Georginas hjälp att verkställa dem.

Jag fortsätter att gilla Georgina och följer med intresse hur hennes relation med Seth Mortensen utvecklas. Jag gillar hur Richelle Mead i bland väljer att låta handlingen ta en annan vändning än den man hade förväntat sig, men på vilket sätt detta görs tänker jag inte avslöja här :)

Länk till boken Succubus Nights hos:
Bokus
Adlibris

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , ,

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Related Posts with Thumbnails

The Vampire Diaries